Jutgen avui un membre del SEPC de Mallorca per la Vaga General

Jutgen avui un membre del SEPC de Mallorca per la Vaga General

N’Àlvar, militant del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), va ser detingut a les portes de la Universitat de les Illes Balears per agents de seguretat i membres de la Policia local de Palma. Amb acusacions vàries per deslluïment i danys, la Universitat i la Policia l’assenyalen com a responsable d’un piquet d’estudiants que haurien sabotejat les portes de la universitat i haurien decorat les instal·lacions amb pintades, cartells i pancartes. N’Àlvar rebutja les acusacions per bé que no desmenteix que aquella alba de Vaga General, ell, com altres companys, estessin complint amb el seu deure com a independentistes i revolucionaris.

El SEPC i Alerta Solidària han convocat a les portes del jutjat una concentració de suport. L’organtizació antirepressiva informarà dels esdeveniments i de la sentència així com el sindicat d’estudiants preveu difondre el cas entre les universitats i instituts d’arreu dels Països Catalans.

La Vaga General del 29 de setembre es va tancar amb 71 persones detingudes, 10 de les quals militants de l’Esquerra Independentista. Els diferents processos judicials avancen i, si bé fa pocs dies anunciàvem l’absolució d’un veí de Sants i militant d’Endavant, el cert és que la majoria de les persones encausades s’enfronten a revisions dels casos passant de faltes a delictes. En definitiva, sort desigual per a les persones represaliades per l’Estat espanyol protector de privilegis i enormes espolis.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM